• Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa ,MasterCard, Maestro, American Express, Diners), και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Θεωρούμε την ασφάλεια πληρωμών πολύ σημαντική, για το λόγω αυτό το κατάστημά μας χρησιμοποιεί την διαδικασία redirect, δηλαδή την παραπομπή σε σελίδες της Τράπεζας για την ασφαλή πληρωμή (εκκαθάριση) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  • Με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές σε Ελλάδα). Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε.
  • Με Paypal. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.
  • Με κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται, αρά και αρχίζουν να τρέχουν οι προθεσμίες εκτέλεσης της παραγγελίας, με την κατάθεση του συνολικού ποσού στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank:
Αριθμός Λογαριασμού: 14 400 2002013 640 EUR

IBAN: GR31 0140 1440 1440 0200 2013 640

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας ένα e-mail με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία που κάνατε την κατάθεση. Μην ξεχνάτε πως η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται το πολύ μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.