Η παραλαβή της παραγγελίας γίνετε σε μια διεύθυνση που θα έχετε καταχωρήσει. Οι παραγγελίες άνω των 40 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ οι υπόλοιπες χρεώνονται προς τέσσερα ευρώ (4 €) ανά αποστολή και πέντε ευρώ (5 €) συνολικά στην περίπτωση αντικαταβολής.

Για το εξωτερικό τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ.
Τα έξοδα αποστολής του εξωτερικού ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το μέγεθος του τελικού δέματος. Θα γνωρίζετε πάντα το κόστος της αποστολής πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας.
Οι τελωνειακοί δασμοί ή άλλα έξοδα εισαγωγής χρεώνονται στις χώρες εκτός Ε.Ε., όταν το πακέτο φτάσει στη χώρα προορισμού και θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς.

Το χρονικό διάστημα ετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από τα επιλεγμένα κοσμήματα. Όμως πρέπει να ξέρετε, ότι τα κοσμήματα μας είναι χειροποίητα, οπότε είναι πολύ πιθανό το κόσμημα που έχετε παραγγείλει να μην είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση, αμέσως μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ξεκινάμε την κατασκευή του με σκοπό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε πως κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα χρονικά περιθώρια. Αν δεν είναι δυνατόν η παραγγελία σας να παραδοθεί έως 7 εργάσιμες μέρες θα σας ενημερώσουμε σχετικά προτού την οριστικοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε την αποδοχή σας. Φυσικά, υπάρχουν και πάρα πολλά κοσμήματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. Αυτά αποστέλλονται πάντα σε διάστημα 3 έως 15 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία.